Objavite oglas v Googlu že danes.

Naj vas stranke opazijo natanko takrat, ko v Googlu iščejo stvari, ki jih ponujate. Pri tem pa plačate samo, ko kliknejo vaš oglas in tako obiščejo vaše spletno mesto ali pokličejo v podjetje.

ZAČNITE ZDAJ

scroll icon

Prednosti

Zakaj Google AdWords?

Pritegnite več strank.

Želite pritegniti nove obiskovalce spletnega mesta, povečati spletno prodajo, poskrbeti, da bodo začeli zvoniti telefoni, ali zagotoviti, da se bodo stranke vrnile? Google AdWords vam lahko pomaga.

Dosezite prave ljudi ob pravem času.

Uporabniki Googla bodo vaše podjetje našli natanko takrat, ko iščejo stvari, ki jih ponujate.

Oglašujte lokalno ali globalno.

Oglase ciljajte na stranke v določenih državah, regijah in mestih ali pa na določeni razdalji od vašega podjetja ali trgovine.

Več o prednostih

Cene

Plačate samo za rezultate.

Brez obiskov ni stroškov.

Prijava za Google AdWords je brezplačna. Plačate samo, ko nekdo klikne vaš oglas in s tem obišče vaše spletno mesto ali vas pokliče. Z drugimi besedami: plačate samo, ko vaše oglaševanje deluje.

Začnite s poljubnim proračunom.

Proračun določite sami, zato bodo stroški odvisni od tega, kar želite doseči z oglaševanjem. Nekatera podjetja na mesec porabijo več deset tisoč dolarjev, medtem ko je za druga dovolj že nekaj sto dolarjev.

Več o cenah

Začnite

Prijavite se še danes.

Ustvarite račun, nastavite proračun, napišite prvi oglas in izberite, kje želite, da se prikazuje. Podrobnosti lahko vedno nastavite pozneje.